Tvrtka Hidro-termo centar d.o.o. posluje od 1993. godine u Zagrebu kao trgovina za veleprodaju i maloprodaju materijala za vodovod i kanalizaciju. Osim Zagreba, poslovnica poduzeća se nalaze i u Sarajevu.

Tvrtka se razvijala od partnera humanitarnim organizacijama u rekonstrukciji ratom porušenih područja do dobavljača vodovodnog i kanalizacijskog materijala za preko 40 komunalnih društava u RH i BiH da bi danas kao generalni zastupnik brojnih europskih proizvođača za područje jugoistočne Europe opskrbljivala veletrgovce i velike građevinske kompanije u Hrvatskoj i južnoj Europi.

Bavi se širokim spektrom djelatnosti s područja unutarnjeg i vanjskog vodovoda, distribucije, ugradnje i kontrole vodomjernih priključaka te dobave i distribucije kanalizacijskog materijala, proizvoda za centralno grijanje, elektromaterijala, sanitarija i građevinskog materijala u veleprodaji i maloprodaji.
Zaštita životnog okoliša i očuvanje prirodnih resursa naš je prioritet. Iz tog razloga, naši su proizvodi ekološki i certificirani. Nudimo visoku kvalitetu proizvoda i usluga i povoljne cijene.